Hierbij willen wij het bedrijf even voorstellen.

De naam Joeva komt voort uit een samenvoeging van diverse woorden: John en vele anderen.

Ooit als hobby begonnen, maar inmiddels al 8 jaar een officieel bij de Kamer van Koophandel ingeschreven bedrijf met medewerkers.

Regelmatig vullen wij ons assortiment aan met nieuwe producten en besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit, uitstraling en lage prijs van de artikelen, maar u zult begrijpen dat er altijd wel iets mis kan gaan met het transport of op een andere manier dingen fout kunnen gaan, daarom staat bij ons “Service” met een hoofdletter geschreven, en zullen wij als er toch iets mis gaat altijd proberen om een oplossing te bedenken.

U kunt zelf kijken wat de klanten over ons zeggen nadat ze een bestelling hebben ontvangen, wij werken hierbij samen met Kiyoh klantenbeoordeling. (klik voor het bekijken van de klantbeoordelingen op onderstaand logo)

kiyoh-logo.jpg

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, wij zijn u graag van dienst en staan altijd open voor verbeterpunten. Wij hopen dat u onze webwinkel met plezier bezoekt en zien u graag als klant terug.

Met warme en vriendelijke groet,

Team Joeva

Bedrijfsgegevens: 

KvK Rotterdam 52938123

BTW nr. NL1784.68.514.B01

Rekeningnr.   Iban:   NL34RABO0148370837             BIC:   RABONL2U

Vestigingsplaats:  Hellevoetsluis

Kantoor locatie: Marconiweg 12 E  3225 LV  HELLEVOETSLUIS

Tel:  0181- 374861  (Alleen op werkdagen van 10:00 tot 17:00 uur)

Mail: joeva@live.nl

© 2010 - 2018 Joeva | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel